UUDET KUJEET

Moi ihanat,

Mä höpöttelin instagramin puolella siitä, että mulla on ollut pieni projekti tässä viime päivien aikana. Mä päätin siirtyä kirjottelemaan mun blogia mun omien sivujen taakse ja tästä syystä mun blogi onkin ollut nyt pienellä tauolla. Kotisivut on saanut uuden ihanan ja raikkaan ulkoasun ja oon enemmän kuin innoissani, että pääsen kirjottelemaan taas teille. Blogin nimeksi muotoutui Blue book ja tämä tulee siitä, että mun ihan ensimmäinen päiväkirja oli klassinen sininen kouluvihko. Nuoruudessa kirjoittelinkin tosi ahkerasti, jopa päivittäin päiväkirjaa ja jaoinkin sinne paljon mun rehellisiä fiiliksiä: rakkaus tarinat, haasteet ja onnistumiset silloisen harrastuksen taitoluistelun kanssa, perhesuhteet, kaverisuhteet ja myös ne huonoimmat fiilikset ja ärsytyksen aiheet. Musta olis ihana hypätä siihen suuntaan taas ja kirjoitella myös blogia vapaammin ja aidoista fiiliksistä, ilman sen suurempia kikkailuja.

Blogi vaihdokseen ei liittynyt minkäänläista draamaa. Poseland network sivujen alla oli kunnia kirjoitella ja ihmiset blogien takana on aivan ihania ja super tsemppaavia. Kiitos Alona Kuusisto kaikista vinkeistä ja opeista, mitä tulee bloggaamiseen ja koen, että just sun takia olen valmiimpi ja viisaampi tuottamaan blogia omien sivujeni kautta. Linkkasin viimeisimmät kirjoituksen myös tänne tai voitte käydä lukemassa vielä minun postauksiani www.poseland.fi sivuilta.

Puhuin myös aikaisemmin siitä, että haluan tuottaa tänä vuonna aidompaa ja rehellisempää sisältöä, sellaista joka ei olisi niin tarkkaan harkittua ja siloteltua, joten myös tämän takia musta on kiva jatkaa blogia omilla sivuilla. Mun ei tarvitse odottaa super onnistumista tai myöskään pelätä epäonnistumista ja mä voin kirjoitella teille kaiken mitä sylki suuhun tuo. Mun blogi tekstin aiheet tulee olemaan siis kaikki maan ja taivaan väliltä. Varmasti paljon naurua, huumoria ja myös avautumisia mulle tärkeistä aiheista. En pois sulje myöskään sitä etteikö mun blogiin eksyisi ei niin kuvauksellisia pannariohjeita, joista mun ei todellakaan mun kokki taidoilla tulisi kirjoittaa. Ainakin se on varmaa, että teen pian muutto blogin jossa pääsette kurkkaamaan mun ihanaan uuteen kotiin. Tätä onkin jo paljon instagramin puolella kyselty. Odottelen vielä muutamia juttuja saapuvaksi niin sen jälkeen pääsen teillekin näyttämään valmista kotia.

Tälläisiä uutisia siis tällä kertaa. Uusi vuosi ja uudet kujeet, näin se menee! Mulle saa aina laittaa viestiä koskien blogi toiveita tai ihan mitä vaan täältä mun kotisivujen kautta tai sitten instagram direct viestillä. Vastaan aina kaikkiin asiallisiin kommentteihin.

Loppuun laitan teille vielä kuvan mun ihan ensimmäisestä sinisestä päiväkirjasta ja avaan sieltä myös mun ensimmäisen kirjotuksen :D

IMG_1024.JPG
IMG_1025 2.JPG


Janna-Juulia 9v.

@jannajuuliavuorela