TOTUUS MUN MISS HELSINKI VUODESTA- "ketään ei kiinnosta kuinka hyvin sulla pyyhkii?"

Mä voin käsi sydämellä sanoa, että mä olen ylpeä mun Miss Helsinki vuodesta. Vuosi on mennyt todella nopeasti ja mulla on tästä vuodesta hyviä muistoja ja kokemuksia, vaikka kaikki mahdollisuudet olisi toki ollut myös epäonnistumiseen. Tää vuosi on opettanut taas itsestä paljon. Pitää olla henkisesti vahva ja seistä tukevasti omien arvojen takana, koska Miss Helsinki voiton jälkeen tarjotaan laidasta laitaan asioita ja silloin pitää tietää mihin itse on valmis ja halukas tarttumaan.

Alusta asti mä päätin, että musta ei todellakaan tuu mitään kohumissiä ja olenkin ollut ehkä vähemmän näkyvillä ja julkisuudessa kun aikaisemmat Miss Helsinki voittajat. Se ei kuitenkaan tarkoita, etten ole tehnyt mitään Miss Helsinki vuoteni aikana. Mulle varmasti tähän mennessä hienoimpia asioita on ollut se, että pääsin tänä vuonna yhdeksi Change lingerie kasvoksi. Alku vuonna tehtiin hyväntekeväisyyttä omalla Käsi Kädessä-kampanjalla, Kesältä jäi myös mieleen kun olin puhumassa Yle kioskissa misseihin kohdistuvista ennakkoluuloista ja mä oon myös ollut mukana touhuumassa Miss Helsinki organisaatiossa ja on ollut niin mahtavaa nähdä, kuinka näin isoa kilpailua pyöritetään. Rosanna Kulju on niin oikea ihminen tälle kilpailulle! Paljon paljon muuta oon saannut tehdä tän vuoden aikana ja loppu vuonna on tulossa vielä kivoja juttuja.

IMG_3058_Facetune_15-09-2018-16-45-11-3-938x1024.jpg


Mä tein voitettuani tietoisen valinnan siitä, että mä en halua pyöriä lehtien otsikoissa hinnalla millä hyvänsä ja halusin tehdä vain hyvän tuulisia ja positiivisia juttuja lehdille. Hyvin nopeasti mä kuitenkin huomasin, että tää on suomessa aikalailla mahdotonta. Ketään ei rehellisesti kiinnosta lukea siitä kuinka hyvin sulla pyyhkii, vaan media haluaa kaivaa kaikki luurangot kaapista. Jos niitä ei ollut niin juttua ei haluttu tehdä. Mä näin aika nopeasti miten suomen media pyörii. Lehdet kirjoittaa tietenkin sitä mitä ihmiset haluaa lukea ja valitettavasti se useimmiten on sitä kun jollain menee huonosti. Tän takia mä mielummin vetäydyin pois, kun lähdin keksimällä keksimään juttuja. Fakta kun kuitenkin on se, että kyllä sinne lehtiin pääsee, jos vähänkään on valmis raottamaan esimerkiksi parisuhdetta tai sen ongelmia. Mä ajattelen kuitenkin tätä koko Miss Helsinki kilpailua työ mahdollisuuksina ja mä en näe miten tälläiset uutiset olisi mitenkään edistänyt mun uraa, joten mä tein tietoisen valinnan siitä, että vetäydyin medialta.

Mä en kuulu niihin tyyppeihin, jotka ajattelee että kaikki julkisuus on hyvästä ja oon ylpeä siitä, että vedin tän vuoden just mun omalla tyylillä. Lähdin niihin juttuihin mukaan, jotka sai mussa ainoastaan hyviä fiiliksiä aikaan. Jos mä olisin halunnut tältä vuodelta pelkkää julkisuutta niin mun olisi todellakin pitänyt vaihtaa heti taktiikkaa. Rehellisesti kun tämä mun missi vuosi ei ole ollut missään määrin juuri media seksikäs. Mä kuitenkin uskon vahvasti siihen, että mä olisin ampunut omaan nilkkaan, jos olisin roikkunut otsikoissa jatkuvasti ja uskon että sitä Janna-Juuliaa ei tällä hetkellä otettaisiin missään kauhean vakavasti. Nyt mulla kuitenkin on sellainen fiilis, että mä en ole tänä vuonna sulkenut mun perästä ovia ja tulevaisuudessa voin tehdä todella hienoja juttuja.

Mitä sitten tulevaisuudelta haluan?

Mä oon sellainen tyyppi joka elää hetkessä, mutta ajattelee isoja asioita vähän pidemmälle. Mulle Miss Helsinkiin osallistuminen oli ehdottomasti sellainen asia mistä hain monen vuoden hyötyä, en vain vuoden julkisuutta. Mä halusin rakentaa tänä vuonna kestävää pohjaa mun omalle brändille ja tuun jatkamaan sen rakentamista vielä pitkälle mun missi vuoden jälkeenkin. Mä en missään nimessä näe asiaa niin, että mun Miss Helsinki matka loppuu joulukuussa kun saadaan kisalle uusi hallitseva Miss Helsinki. Mä tulen olemaan osa tätä Miss Helsinki perhettä aina ja tuun tekemään edelleen töitä ihmisten kanssa, joiden kanssa olen tähän mennessä rakentanut mun ihanaa vuotta.

Mulla on myös haaveita mun omaan työhön liittyen. Haluan mennä eteenpäin kosmetiikka-alalla ja uskon vahvasti siihen, että kaikki tänä vuonna opittu ja koettu auttaa mua saavuttamaan mun unelmia. Hienointa tästä tekee sen että kaikki se mitä olen tänä vuonna rakentanut, kulkee käsi kädessä mun tulevien työ haaveiden kanssa.

Todella hieno vuosi takana etten sanois! Haluaisin kiittää muutamia ihmisiä ja yhteistyö kumppaneita jo tässä vaiheessa vuotta.

Kiitos Change lingerie, Diamond clinic, Fit Diamonds, Esport, Vaunula, Salon Milagro, Mia Ronkainen, Barebells, Amadastore, Vitaliberata, Biancaneve, Lush Brows ja kaikki kenen kanssa olen tänä vuonna tehnyt kivoja yhteistöitä.

Kiitos Rosanna Kulju! Mä oon kiitollinen Miss Helsinki organisaatiolle, että mä oon saannut toteuttaa mun vuoden omalla tyylillä ja mun arvojen mukaisesti. Mua ei oo painostettu missään vaiheessa, vaan päinvastoin mun takana ja tukena on seisty joka hetki. Mun mielestä se on hienoa, että jokainen voittaja saa rakentaa itselle just oman näköisen vuoden ja tälläinen on tähän mennessä ollut mun tarina.

Image-1-1024x1024.jpg

*Tämän postauksen alkuperäinen sivusto www.poseland.fi