KESÄLAJI JOKA ON OIKEASTI TEHOKASTA JA RENTOUTTAVAA!

Tänään mä ajattelin kirjotella tosi rennosti kuulumisia tänne blogin puolelle ilman sen kummempaa ajatusta ja haluankin silloin tällöin blogin puolelle jakaa ihan vaan omia fiiliksiä, niitä hyviä ja vähän huonompiakin.

Mikä on ihanaa, niin mä olen tällä hetkellä lomalla. Oon nähnyt nyt enemmän ystäviä ja yrittänyt ottaa rennosti. Mä en tiedä mistä se johtuu, mutta mun on välillä todella vaikea vaihtaa vapaalle. Mulla menee usein loman alkuun monta päivää siihen, että poden jotenkin huonoa omatuntoa kun istun sohvalla toimettomana tunti tolkulla. Illalla hiipii ajatuksia, että miten tämänkin ajan olisi voinut käyttää jotenkin hyödyksi ja joudun muistuttelemaan taas itseäni, että lomalla on ihan ok olla vaan. Tuntuu että välillä mennään vähän ylikierroksilla ja vaikka lomaa ja vapaata kaipaa niin sitten siitä ei jostain syystä osaakkaan samalla tapaa nauttia. Joku on mulle joskus sanonut, että lomalla olisi hyvä lähteä pois kotoa, jotta pääsee paremmin loma fiilikseen. Ehdottomasti aioin jatkossa ottaa tästä vinkistä kopin ja kokeilla jos maiseman vaihto auttais hiukan tähän levottomuuteen.

On kuitenkin kiva, että osalla ystävistäkin on myös loma parhaillaan ja pääsee näkemään ajan kanssa. Tänään näin esimerkiksi hyvää ystävää Tiiaa. Tiiaan olen tutustunut jo monta vuotta sitten Hämeenlinnassa, mutta Miss Helsinki kiertue lähensi meitä todella paljon. Tänään käytiin suppailemassa Töölönlahdella Hakuna matata sup rentalilla. Se on kyllä super hauskaa ja rentouttavaa puuhaa ja sitä voi oikeasti ihan kaikki käydä kokeilemassa. Suppailu on hyvää treeniä keskivartalolle ja yläkropalle ja on aivan ihana fiilis seilailla ja antaa virran vaan viedä lautaa. Suppausta ei tarvii ennestään osata ja voi ihan oman uskalluksen mukaan joko istua tai seistä laudan päällä. Oon myös aikaisemmin käynyt kokeilemassa sup-meditaatiota ja se oli todella jännä kokemus. Mulla on hiukan ehkä rauhaton luonne, joten meditaatio itsessään on mulle haastavaa, mutta nautin todella paljon siitä, että sup-laudan päällä sai sulkea silmät ja olla vaan hetken ihan omissa ajatuksissa ja sulkea kaiken kiireen pois. Tämän päivän suppailu teki kyllä todella hyvää ja jotenkin pääsin tänään eri tavalla tähän loma fiilikseen. Loppu loman aioin tehdä just mitä mieli tekee ilman stressiä ja huonoa omaatuntoa.

Muistakaa nauttia täysillä lomista, te joilla on vielä lomia jäljellä! Lomalla todellakin saa ja pitääkin olla vaan <3

IMG_2395-768x1024.jpg

*Tämän julkaisun alkuperäinen sivusto www.poseland.fi