MITÄ TYTTÖJEN ILLOISSA OIKEASTI TAPAHTUU?

Mä päätin pitää viikonloppuna pitkästä aikaa tyttöjen illan. Niissä on aina aivan ihana fiilis kun pääsee kerrankin höpöttämään pitkän kaavan mukaan kaikki huolet ja murheet ja nauraa oikein olan takaa. Mulla tulikin viime viikonlopusta idea mieleen, että voisin kirjotella teille siitä mitä oikeasti tyttöjen illassa tapahtuu. Tämä on varmasti aihe, joka mietityttää monia ja varmasti varsinkin miehiä. Tämä teksti on kirjotettu huumorilla.

Ennen tyttöjen iltaa whats app ryhmä pauhaa taukoomatta. Usein joku peruu aina viime hetkellä ja sitä harmitellaan ryhmässä. Vastaat luontevasti, että ”Hei ens kertaan boo sydän sydän”, vaikka todellisuudessa piru on irti. Samoin tilanne on taas päällä, kun vaatekriisi iskee ja tarvitaan henkistä tukea muilta. Asuvaihtoehtoja pyöritellään ja vaatekaappi käännetään ympäri. Poikaystävältä pitää kysyä parista vaihtoehdosta mieleinen ja jos poikaystävä valitsee mustan, niin päädyt kuitenkin lopulta valkoiseen. Siihen valkoiseen mekkoon, joka oli ihan ensimmäisenä päällä puoli tuntia ennen vaatekriisiä.

 

Tyttöjen kanssa sovitaan, että nähdään kello 21.00. Tyttöjen illoissa kuitenkin tyypillistä on myöhästyminen aikataulusta, AINA! Laittautuminen venyy, koska sitä siirtää viimeiseen minuuttiin asti ja on arvioinnut, että puoli tuntia riittää: suihkussa käyntiin, sheivaukseen, hiusten kuivaamiseen, meikkaamiseen, ripsien liimaamiseen, hiustenlaittoon, kynsien lakkaukseen, vartalon rasvaamisen, päivettävän levittämiseen, päivettävän kuivumiseen, pukemiseen, kenkien valitsemiseen, korujen valitsemiseen, laukun pakkaamiseen, matkakortin lataamiseen ja toki olit suunnitellut rauhassa ennen lähtöä ottaa pari lasia viiniä ihan kotonakin. Kotoa siis pääset lähtemään aikaisintaan kello 22 ja sitten suostutellaan poikaystävä kuskiksi, koska yllättäen tulikin kiire. Poikaystävä odottaa autossa oven edessä kymmenen minuuttia, koska ulko-ovella muistit että laturi jäi. Samoin ulkona ennen lähtöä pyydetään vielä, jos voisi muutaman kuvan ottaa ja matkalla autossa kysytään poikkikselta, että ”miten sä oot noin kiukkunen?!”

AF1B9F33-BBCE-4D6B-B1FB-C98AA42CC095-1024x1024.jpg


Tyttöjen illoissa parasta on, kun pääsee parin viinilasillisen jälkeen höpöttelemään syvällisiä. Vaikka muuta aina väitetään niin kyllä rehellisesti puheenaiheet pyörii hyvin pitkälle poikaystävien ja miesten ympärillä. Parisuhteen ihanat hetket, mutta etenkin ne ongelmat pääsee hyvin ratkomaan tyttöporukalla. Poikaystäville tiedoksi, että kyllä tyttökaverit tietää sun pälvikaljusta, sun oudosta luomesta sisäreidessä ja siitä eilisestä riidasta. Kuulumiskierros on ollut myös kovassa huudossa viimeisissä tyttöjenilloissa. Kaikki on super kiireisiä ja keretään näkemään harvoin isossa porukassa niin mikäs sen parempi tapa, kun kertoa omat kiinnostavimmat uutiset viidessä minuutissa. Onneksi tätä on harjoteltu Miss Helsinki kiertueella niin saa kolmen tunnin storyn kiteytettyä muutamaan minuuttiin.

Baariin lähteminen onkin sitten aina oma show. Silloin kun taxi on tilattu niin aletaan vasta meikkaamaan ja viimeistelemään tukkaa. Vessassakin pitää kaikkien kymmenen päästä samaan aikaan. Taxi odottaa alhaalla ja kyllästyy kun äänettömällä olevaan puhelimeenkaan ei siinä hässäkässä kerkeä vastaamaan. Sitten kun vihdoin päästään ulos koko porukka niin taxia ei näy missään. Siinä sitten soitellaan uudestaan taxia ja kun kaikki tilataxit on varattu niin päädytäänkin julkisiin. Matkajuomat on yhteisiä ja sitten ihmetellään seuraavalla viikolla kun kymmenestä viidellä on flunssa ja todetaan vaan että vähän oon vilustunut viikonloppuna. Arkisin julkisissa on niin hiljaista, että kärpäsenkin lennon kuulee lähes sporan toiseen päähän. Viikonloppusin taas parin rohkasevan jälkeen sporassa höpötellään tuntemattomille vierustovereille niitä näitä ja nauru raikaa.

Mä en osaa sanoa mistä se johtuu, mutta kun lähtee tyttökavereiden kanssa ulos, niin välillä myös tarina muuttuu siitä kuka sä oot. Mä sain viikonloppunakin hyvät naurut, kun pari mun ystävää alkoi yllättäen puhumaan Oulun murteella sporassa. Joten huom, jos viikonloppuna tapaat uusia ihmisiä ja varsinkin tyttöporukoita niin kannattaa tupla tsekata aina pitääköhän se ensimmäinen tarina oikeasti paikkaansa.

Viime viikonloppuna me päädyttiin viettämään tyttöjen iltaa Vanhalle ylioppilastalolle Summer Heat-partyihin. Baareissa usein alkaa aina kuvaaminen, kun kerrankin nyt ollaan laittauduttu. Nämä kuvat ei kuitenkaan koskaan tuu päätymään mihinkään, kun muutaman viinilasin jälkeen silmät seisoo ja näytät joka kuvassa hassulta. Insta storyyn pitää tottakai painaa bumerangi tai kaks ja miljoona kuvaa tekstillä ”girls night out” häshtäg friends häshtäg happiness, jotka kuitenkin poistat heti seuraavana aamuna koska tajuat ettet ollukkaan niin kuumis mitä edellisenä iltana luulit.

Kiitos ihanasta illasta Summer Heat- klubi ja kiitos tytöille parhaasta seurasta! <3

*Tämän postauksen alkuperäinen sivusto www.poseland.fi

Tämän postauksen alkuperäinen sivusto www.poseland.fi