KULMA JUTTUJA JA ALENNUSKOODI

Huom! Tekstin alla tarjous Lushbrows kulmiin!!

Mietin tosi pitkään microblading kulmia ja nyt uskallauduin ne vihdoin ottamaan, onneksi! Kävin muutama viikko sitten ihanalla ystävälläni Miska Nikanderilla Lushbrows:lla. Miska tekee niin huolellisesti ja hyvin kulmia. Mä oon itse todella tarkka omista kulmista ja tää varmasti tulee siitä että työskentelen kosmetiikka-alalla ja mulle tärkeää on tasapainoisuus meikissä ja yleisilmeessä. En siis varmasti ole helpoin asiakas kun mulla on oma vahva näkemys mitä haluan, mutta Miska teki just asiakkaan toiveiden mukaan ja muutenkin meillä oli täysin sama näkemys lopputuloksesta. 

Ennen varsinaista laittoa Miska piirsi kulmien ääriviivat ja katottiin yhdessä just mulle sopiva muoto, jossa myös itse viihdyn. Tää oli todella nopea homma, koska Miskan piirtämät ääriviivat oli lähes täydelliset jo heti alkuun. Hiukan tarkkuutta vaati se, että mulla on ennestään kulmissa kolme vuotta vanhat 3D pigmentoinnit jotka oli hiukan eri korkeudella, vanhojen kulmien mukaan ei siis voinnut mennä. Vanha 3D pigmentoiti oli myös punertava joka toi myös oman haasteen. 

Kun kulmat oli piirretty alkoi varsinainen työ. Microblading tehdään viilto tekniikalla ja tää tuntui aluksi todella oudolta ja vähän epämukavalta. Ihonpinta viilletään pienellä terällä ja pigmentti työnnetään viilto kohtaan.  Eniten kuitenkin varmasti ajatus tästä ja pieni rutiseva ääni tuntuu epämukavalta, mutta toimenpide ei juuri paljoa satu ja varsinkin kun laiton aikana puudutetaan kulmat. Huomasin myös että ensimmäinen laitto kerta oli paljon epämiellyttävämpää kuin toinen kerta eli huolto. 

Microblading kulmissa tärkeää on huolellinen suunnittelu, oikeaoppinen laitto tekniikka ja tietenkin myös jälkihoito. Iho pitää pitää puhtaana ja kuivana laiton jälkeen ja hikoilua ja aurinkoa täytyy välttää seuraavina päivinä. Laiton jälkeen seuraavina päivinä kulmat tummuu hiukan ja viikon sisällä hilseilee mutta oikeilla tuotteilla rasvaaminen vähentää kuivuutta ja hilseilyä kulmissa.

Mä oon ollut tosi tyytyväinen lopputulokseen ja microblading kulmat on todella nopeuttanut mun aamuja. Vapaa päivinä ja kevyellä arkimeikillä mun ei tarvitse tehdä kulmille mitään. Iltameikkiin tykkään tummentaa kulmia mutta se käy niin nopeasti kun on hyvä malli pohjalla! 

IMG_8750_Facetune_29-04-2018-20-13-52.JPG

Tässä kuvassa näkee kivasti alkutilanteesta valmiisiin kulmiin. Ensimmäisessä kuvassa näkyy vanha punertava 3D pigmentointi. Toinen kuva on heti ensimmäisen laitto kerran jälkeen ja viimeinen kuva on otettu heti huollon jälkeen jossa kävin kuuden viikon jälkeen ensimmäisestä laitto kerrasta.  

IMG_8528.JPG

Tässä kuvassa valmiit ja parantuneet kulmat. Tykkään todella paljon!! Mitä mieltä te olette?

Jos olette miettinyt microblading kulmia niin nyt olis hyviä uutisia. Sain Miskalta teille ihanan kulma tarjouksen! Mainitsemalla ajanvarauksen yhteydessä mun nimen jannajuulia saatte -10% uusista kulmista ja tarjous on voimassa toukokuun loppuun saakka. Miska tekee kulmia Diamond clinicin tiloissa, joten ajan pääsee varaamaan helposti Diamond clinicin nettisivuilta.

Miskan tekemiä kulmia voi käydä myös ihastelemassa Instagramissa: @lushbrows_helsinki