MISSIT TALLINNASSA

Me oltiin Miss Helsinki finalistien kanssa vikonloppuna Tallinnassa. Tytöillä oli intensiivinen kuvausreissu, mutta päästiin kaikki ottaa viikonloppuna myös ihan rennostikin. Mulle tää pieni irtiotto arjesta tuli just oikeaan aikaan. Tuntuu, että oon aika pitkälle mennyt ilman kunnollisia vapaapäiviä ja nyt sain rentoutua ja nautiskella koko viikonlopun ilman sen kummempia aikatauluja.

Miss Helsinki 2019 finalistit on kyllä ihan mahtavia kaikki. Meillä on reissuissa aina tosi rento meininki ja Rosanna on kyllä luonnu niin turvallisen ilmapiirin, että tytöt pystyy olla täysin omia itsejään esittämättä mitään. Tää on tosi tärkeää, niin päästään oikeasti tutustumaan niihin aitoihin finalisteihin.

Seurasin sivusta tyttöjen kuvauksia ja pohdin, että miten ihmeessä mä pystyn tuomaristossa päättämään joulukuussa, kenet mä haluaisin mun seuraajaksi ja Miss Helsingiksi 2019. Onneksi mun ei kuitenkaan tarvitse tehdä päätöstä yksin ja tuomaristossa on huippu tiimi mun kanssa.

Finalistien kuvauksista inspiroituneena, mä hyppäsin myös hetkeksi Juhon kameran eteen ja saatiin kyllä niin upee kuva lennosta.

 

c9041277-db40-4572-915a-8853fe8697f3.jpgJakku ja housut River Island

Tästä jakkupuvusta tuli tosi paljon kyselyitä ja kehuja. Tää on Tallinnasta River islandilta ja löytyi myös muissakin väreissä. Ylipäätään saan mun tyylistä aika useinkin kivaa palautetta, joten mä ajattelin tehdä tähän vielä kunnon vanhanaikaisen Tallinnan ostosten esittely osion tähän loppuun.

 

IMG_4550-1024x768.jpg
Sandaalit River Island

Mulla on usein hotellissa mukana jonkun näköset sandaalit tai tossut. Tällä kertaa unohdin ne kotiin ja mulla oli kova luotto, että hotellista sellaset löytyy. Tällä kertaa ei kuitenkaan ollut ja kun näin nämä ihanat pörrö tossut River Islandissa, niin mun oli ihan pakko saada nämä. Oon katellut jo tän tyylisiä pidemmän aikaa, joten nää löyty oikeestaan just täydelliseen aikaan. Näiden perässä kyllä vähän jouduttiin juoksemaan, koska mun seottua tosta porkkana jakkupuvusta, mä täysin unohdin nää tossut. Muistin vasta hotellilla, että nämä jäi hyllyyn. Kipasin kattomassa olisko ollut viru keskuksen River Islandissa samoja, mutta sieltä ei löytynyt. Olisitte nähny mun poikaystävän ilmeen kun pyysin uudestaan heittämään mut toiseen kauppakeskukseen tossujen perässä. Totes vaan, että voi naiset ja lähti mun kanssa niitä hakemaan. ;D

IMG_4553-768x1024.jpg
IMG_4604-1024x914.jpg

 

Paita ja hame Bershka

Tykkään käydä Tallinnassa sellasissa kaupoissa mitä ei suomessa ole ja tämänkin ihanan samettisen setin löysin Bershkasta. Tää on ihana, koska illallisella yhdistin tän korkkareihin, mutta arjessa tää menee hyvin lenkkareidenkin kanssa. Tykkään erityisesti käyttää tätä settinä, mutta ihan hyvin paidan voi yhdistää farkkujen kanssa tai mekon jonkun kivan villapaidan kanssa.

 

IMG_4599-1024x790.jpgHame Zara/ Paita Na-kd(saatu)

Tää valkonen hame oli mulla ihan viime hetken ostos. Mä oon ennenkin puhunut siitä, että ostan lähes aina vaate kokonaisuuksia tai kotoa pitää löytyä paita mikä sopii uuden alaosan kanssa ja toisinpäin. Mulla jää vaate heti kauppaan, jos mulla ei oo tarkkaa visioo siitä minkä kanssa sen puen. Tän hameen kanssa mulla oli visio, että haluan yhdistää sen korkeakauluksiseen valkoiseen neuleeseen tai villapaitaan. Kumpaakaan ei kuitenkaan multa omasta takaa löytynyt ja etsin pitkään kaupoista hameeseen sopivaa yläosaa. Mikään ei kuitenkaan tuntunut istuvan täydellisesti, joten meinasin jättää myös hameen ostamatta. Onneksi kuitenkin kurvasin vielä lähtiessä Zaran kautta ja nappasin hameen mukaan, koska kotiin tullessa avasin mun NA-KD paketin ja siellä oli just täydellinen villapaita tän hameen kanssa!

IMG_4580_Facetune_04-10-2018-10-03-19-900x1024.jpg

 

Koru Bershka

Mä oon aivan hurahtanut kultaisiin koruihin ja Berskastalähti mukaan myös tää ihana kultanen kaulakoru. Finalisteista myös Sonja ja Elisa olikin bongannut saman korun, enkä ihmettele, koska onhan tää nyt aivan ihana ja oli muuten todella hyvän hintanen myös 6,90€!

IMG_4547-1024x872.jpg

The Body shop

Mä oon pyrkiny välttää sellasia turhia heräteostoksia. Just annoin tosi paljon vaatteita ja kenkiä pois ja laitoin myös ison kasan vaatteita Zadaa-appiin myyntiin. Havahduin siihen kuinka paljon sitä onkaan tullut tehtyä jos jonkin näköisiä heräteostoksia. Mun on kyllä pakko myöntää, että nämä oli kuitenkin myös extempore heräteostos. Kävelin Viru keskuksessa Bodyshopin ohi ja mun silmiin vaan osu nää ihanat uudet tuotteet. Mä rakastan kaikkia ihanan tuoksuisia vartalovoiteita ja mun oli pakko nappaa toi pieni koko uudesta piparmintun tuoksuisesta vartalovoiteesta mukaan. Ajattelin, että se on ihana käsilaukku/matkakoko ja niitä kuitenkin tarviin usein. Bodyshopin myyjä oli tosi tehokas ja teki hyvän lisämyynnin mulle, kun tarjos vielä tota ihanan tuoksusta suihkugeeliä ja kyllähän sekin lähti mun matkaan.

Tässä mun kaikki Tallinnan ostokset. Tykkäättekö lukea tämän tyylisä rentoja postauksia?

Instagram: @jannajuuliavuorela

*Tämän postauksen alkuperäinen sivusto www.poseland.fi