Extempore Tallinnaan

Tänään oli tarkoitus olla kuvauspäivä, mutta kuvaukset siirtyivätkin ensi viikon puolelle. Jotain kivaa tälle perjantaille piti kuitenkin keksiä, joten eilen illalla varasin matkan Tallinnaan ilman sen ihmeempiä suunnitelmia. 

Aamulla hyppäsin ensimmäiseen laivaan, joten herätys kello soi tänään 5.00. Laiva oli ihanan tyhjä ja samoin myös Tallinnan keskusta aamusta. Sain kierrellä rauhassa kaupoilla ja jotenkin oli todella kiva kierrellä Tallinnaa yksin. Mä oon yleensä just se tyyppi ketä kaipaa ystävistä seuraa reissuille, mutta nyt kun sai oman aikataulun ja mielen mukaan mennä niin pidin tästä yllättävän paljon! 

Tallinnassa oli tosi isot alennusmyynnit meneillään ja tänään tulikin shoppailtua enemmän mitä olin ajatellut. Mulla oli kaksi juttua ostoslistalla; harmaa villakangastakki ja puhelimen kuoret. Kumpaakaan en niistä harmi kyllä löytäny. Oikeanlaisen villakangastakin metsästys taitaa olla mahdotonta koska oon nyt käynnyt lähes kaikki suomen ja viron kivat vaatekaupat läpi. Mä oon suht pieni, joten yleensä kaikki on hartioista tai pituudesta isoja tai sitten kun löytyy oikea koko niin materiaali tai väri on väärä! Puhelimen kuorista nyt ei muuta sanottavaa kuin että oon hajottanut kahdet parin viikon sisään joten sen takia ostoslistalla. Kuoret olis varmasti löytynyt mutta unohdin loppujen lopuksi koko jutun:) 

Yleensä vaatekaupat jotka Tallinnassa koluun on: Berskha, Stratovarius, Pull&Bear, Mohito ja River Island. Mitään näistä ei oo Suomessa, joten kiva löytää erilaista vaatetta ja tykkään kaikista näistä paljon, kuitenkin ihan ehdoton lemppari on River Island ja sieltä tänäänkin löyty eniten vaatteita ja kengät!

Kotiin pääsin tänään 22.30 joten aika kuitti olin paluu matkalla, kuitenkin kantsi ehdottomasti lähtee tänään käymään extempore Virossa ja oli super kiva päivä! Parasta kuitenkin aina reissun ja pitkän päivän jälkeen olla omassa kodissa ja puhtaissa lakanoissa! 

Hyvää yötä!<3

IMG_4736.JPG