AVAAN MUN JOULULAHJAT

2017 oli kaikinpuolin kiireinen ja hektinen vuosi, joten oli ihana lopetella vuosi ihanalla joululomalla ja rauhallisella uudella vuodella. Tänä vuonna vietin joulun osittain Virosaa. Tallinna on niin kaunis joulun alla! Yövyttiin ihan keskustassa Radisson hotellissa ja tälle kyllä tulee multa vahva suositus. Hotellin yläkerrassa oli niin kiva ravintola, mistä näki koko kauniin tallinnan. Aamulla käytiin ostoksilla keskustassa ja illalla vietettiin joulua viron herkkujen kera. nam! 

Suomeen tultiin 24.12 viettämään mun perheen kanssa joulua. Suomessa oli ihana lumi maassa jouluna ja pääsi kunnolla joulu fiilikseen. Takka, kynttilät, suklaata, kuusi ja lunta, ihan täydellinen combo jouluksi! Lahjojen kanssa meillä on nyt ollut muutama vuosi perheen kanssa perinne että arvotaan kaikkien keskuudesta yksi jolle lahjan ostaa. Näin jokainen saa yhden lahjan ja jouluun asti saa jännittää ketä on tällä kertaa ostanut kenelle. Kuusen alla olisi pitänyt siis olla viisi lahjaa, jokaiselle yksi lahja niinkuin oltiin sovittu, nauratti aika paljon kun totuus oli taas jälleen kerran se että kuusen alla oli lähemmäs 20 lahjaa. Kaikki olikin ostanut jälleen kerran "vähän" extraa.

Mulle lahjat joulussa on ihan toissijainen juttu, on kiva saada se yksi paketti koska se tuo sen joulu fiiliksen, mutta paketin sisällöllä ei ole mulle mitään väliä. Tänä vuonnakin saatiin hyvät naurut kun oltiin paketoitu suklaarasioita ja avattiin ihan tunteella lahjoja vaikka kaikki tiesi todellakin mitä lahjassa oli! 

Tässä lista mun tän vuoden lahjoista joista olen enemmänkin kuin onnellinen: 

1. Aikaa perheen ja läheisten kanssa!

2. Ansaitut vapaapäivät

3. Hiustenkuivaaja. Poikaystävä kuunnellut mun kamppailua vanhan ja vähän rikkinäisen hiustenkuivaajan kanssa! Tää oli todella hyvä ja tarpeellinen.

vsco-photo-1.jpg

4. Torkkupeitto. Rakastan tätä!

74A02CF4-AFEB-449B-8C25-68284812BA74.JPG

5. Yöpaita Tää oli todella hauska idea äitiltä. Äiti osti meille kaikille samis yökkärit

IMG_3970.JPG

6. Kahvimukit. Nää pääsi heti seuraavana aamuna käyttöön.

vsco-photo-1 3.jpg

7. Kosmetiikkalaukku. Työpaikalta sain myös kivan yllätys paketin.

47878A83-B374-449D-8834-E4729F6CC722.JPG

8. ...Ja tietenkin iso kasa suklaata! <3

vsco-photo-1 2.jpg

-Janna-Juulia