VIISI JOULULAHJA VINKKIÄ

Kuva: Juuli Rönkä

Kuva: Juuli Rönkä

Joulu lähestyy ja joululahja stressi sen mukana. Joulu on ihanaa aikaa ja tykkään joulu tunnelmasta, mutta en todellakaan sen tuomasta stressistä. Mä itse pyrin stressaamaan asiasta mahdollisimman vähän ja tiedän että mun läheiset ihmiset ei tule pettymään ikinä joululahjoihin oli ne sitten mitä ikinä tahansa ja varmasti näin on lähes meillä kaikilla. Me asetamme itelle kovat paineet että mitä jos lahjan saaja ei pidäkään tästä, mutta muistetaan että ajatushan siinä on tärkein ja monelle lahjoja tärkeämpää on viettää aikaa perheen kanssa ja nauttia ansaituista vapaista.

Tähän listastasin muutamia joululahja vinkkejä ja listaan myös mistä tuotteita voi mahdollisesti hankkia:

1. Tuoksullinen vartalovoide. Tuoksut joululahjaksi on toki kivoja, mutta hiukan menneen talven lumia joten suosittelen mielummin panostamaan tuoksulliseen vartalovoiteeseen. Vartalovoiteita kuluu iso määrä vuoden aikana joten tämä varmasti tulee kaikille tarpeeseen. Tässä myös ihana ylellinen tuoksu ja niin söpö pakkaus.

Aerin Amber Musk. Stockmann Helsinki

Aerin Amber Musk. Stockmann Helsinki

2. Iphone 8/x langaton laturi. Tämä joululahja sopii kaikille ketkä on jo kerennyt nappaamaan itselleen iphone 8 tai iphone x puhelimen. Langaton lataus on paras keksintö iphone puhelimeen ja toivon että tää tulis jokaiseen puhelimeen. Tässä siis super hyvä joululahja idis, mutta varmista että lahjan saajalta löytyy taskusta iphone 8 tai iphone x

Iphone 8/iphone x langaton lauri. Ostettu telia shopista.

Iphone 8/iphone x langaton lauri. Ostettu telia shopista.

3. Lisäravinteet. Sporttaajille hyvä lahja idea on lisäravinteet koska niitä kuluu hyvään tahtiin. Persoonallisemman saat lahjasta kun laitat proteiinijauheen kauniiseen lasiseen purkkiin. Tähän voisi laittaa vielä kaunista joulunauhaa ympärille. Muista kirjottaa mitä purkki sisältää ja ihana idea on liimata liitutarraa purkkiin ja ostaa vaikka valkoista liitua myös lahjan saajalle. Kun proteiinijauhe on käytetty niin lasipurkkia voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen.

M-nutrition whey proteiini www.m-nutrition.fi

M-nutrition whey proteiini www.m-nutrition.fi

4. Ylellinen kynttilä. Mä rakastan kynttilöitä ja niitä kuluu joulun aikana paljon! Kun budjetti on lahjaan pieni niin silloin kynttilät on ihana lahja idea. Tuoksulliset kynttilät ja ihanat pakkaukset tekevät lahjasta ihanan ja ylellisen. 

Balmuir kynttilä Stockmann (saatu monochrome)

Balmuir kynttilä Stockmann (saatu monochrome)

5. Kellorasia. Isompaan budjettiin ja kello faneille tämä lahja on ihana. Satsaa kauniiseen kellorasiaan. Itse oon tykästynyt tähän hemtex korurasiaan joka ajaa myös hyvin asiansa. Jos budjetti antaa periksi niin kellorasiaan voi upottaa myös uuden kellon lahjan saajalle. 

Hemtex korurasia

Hemtex korurasia